AANBOD

PMT en begeleiding voor jongeren en jongvolwassenen


Onze ondersteuning kent drie vormen: psychomotorische therapie (PMT), begeleiding en sporttrainingen. Daarnaast bieden we stageplekken aan voor leerlingen van het speciaal onderwijs. In al ons aanbod zetten we extreme, outdoor sporten in en werken we volgens het vijf-fasen systeem. Onze ondersteuning heeft het meeste effect bij jongeren en jongvolwassenen. Het aanbod van Inside Out Sports verschilt per locatie. Wil je dus precies weten wat in jouw regio mogelijk is? Klik dan op de juiste locatie of neem contact met ons op.

PMT workum Friesland vakantieactiviteit

Psychomotorische therapie

Bij hulpvragen gericht op het verminderen van of het leren omgaan met psychische klachten zetten we vaak PMT in. We creëren een veilige omgeving en gaan door het sporten aan de slag met jouw persoonlijke doel.

 

We bieden PMT aan op de volgende locaties: Emmeloord, AlmereHarderwijk, Ermelo en Zeewolde. Meer weten over PMT? Klik hier!

Begeleiding

Tijdens de begeleiding  zetten we het sporten in om te motiveren en activeren. We helpen je om te functioneren op school, werk of thuis. Bijvoorbeeld door het aanleren van praktische vaardigheden zoals sociale contacten aangaan, doorzetten en zelfvertrouwen hebben. 

 

We bieden begeleiding aan op de volgende locaties: Emmeloord, Almere, Harderwijk, Ermelo en Zeewolde.


"Het is veel makkelijker om over moeilijke dingen te praten

tijdens het sporten dan wanneer ik moet stilzitten".

Cliënt, 13 jaar

Sporttraining

Sporten in een grote groep, terwijl harde muziek aanstaat of met prestatiedruk tijdens een wedstrijd. Dit is niet voor iedereen weggelegd en dat is helemaal niet erg! Daarom bieden wij extra sporttrainingen aan buiten ons reguliere aanbod voor jongeren en jongvolwassenen die wel willen blijven sporten, maar zich niet thuis voelen bij andere sportaanbieders. Deze trainingen zijn ook ideaal om de overgang van onze ondersteuning naar een andere sportaanbieder te vergemakkelijken.

 

We bieden sporttraining aan op de volgende locatie: Zeewolde.

Stageplekken met begeleiding

Van onze cliënten horen we dat het vinden van een stageplek vaak erg lastig is. Zonde, want hierdoor lopen velen vertraging op of kunnen zelfs niet afstuderen! 

 

Daarom hebben we besloten om te starten met het aanbieden van speciale stageplekken met extra begeleiding voor leerlingen van het speciaal onderwijs. Als erkend leerbedrijf ontvangen we graag stagiaires die we opleiden tot trainers.

 

We bieden stageplekken aan in Almere en Zeewolde.


Misschien ook interessant