aanbod

Begeleid outdoor sporten voor jongeren en gezinnen


Is het voor jou niet vanzelfsprekend om naar buiten te gaan en te sporten? Inside Out Sports begeleidt jongeren en gezinnen waar dit door psychische klachten een té grote uitdaging is. Met een achtergrond in de psychomotorische therapie bieden we een passend programma voor jongeren en gezinnen waar o.a. autisme, AD(H)D en agressieproblemen een rol spelen. Ideaal voor een sportieve invulling van vakanties en weekenden.


Tijdens onze coaching sessies beleef je de ultieme combinatie tussen gave outdoor sporten en mentale coaching. Lees meer over prijzen, mogelijkheden en inschrijven.

Vakanties en weekenden zijn uitermate geschikt om samen met het gezin op pad te gaan. Doe mee met één van de outdoor activiteiten. Bekijk het programma, prijzen en schrijf je in.

Leerlingen in het speciaal onderwijs hebben veel baad bij regelmatige beweging. Lees meer over outdoor sporten onder begeleiding van een psychomotorische therapeut. MOUNTAINBIKEN, KITESURFEN, SUPPEN, HIKEN, BOOTCAMP - Wij gaan samen naar buiten!