Locaties

Midden en noord Nederland, here we come!


Inside Out Sports biedt sportactiviteiten en psychomotorische therapie aan in het midden en noorden van Nederland. We hebben verschillende startpunten waar we de activiteiten starten. Afhankelijk van de sport gaan we naar het bos, strand, water of een sportveld. De locatie wordt altijd voorafgaand aan het traject gecommuniceerd.

Locaties midden Nederland

PMT in Emmeloord Noordoostpolder Psychomotorische therapie Flevoland

EMMELOORD

Gemeente Noordoostpolder, provincie Flevoland.

 

In Emmeloord werken we vanuit trainingscentrum UCT. We maken gebruik van zowel de ruimte binnen als buiten voor o.a. crossfit en obstacle run. Vanuit hier rijden we ook naar diverse outdoor locaties in de buurt.


PMT in Almere Psychomotorische therapie Flevoland

ALMERE

Gemeente Almere, provincie Flevoland.

 

In Almere werken we samen met Indoor Mountainbike. Perfect om jouw mountainbike vaardigheden te verbeteren. Vanuit hier rijden we ook naar diverse outdoor locaties in de buurt.


PMT Zeewolde Flevoland Psychische motorische therapie

ZEEWOLDE

Gemeente Zeewolde, provincie Flevoland.

 

Het centraal gelegen Zeewolde is een ideaal startpunt voor o.a. mountainbiken en watersporten zoals suppen en surfen. Door de rustige en groene omgeving krijg je direct een vakantie gevoel. 


Locaties Noord Nederland

PMT schoorl Camperduin Bergen aan Zee psychomotorische therapie

CAMPERDUIN (SCHOORL)

Gemeente Bergen, provincie Noord-Holland

 

Ons startpunt is het vernieuwde strandpaviljoen van De Jongens Van Schoorl. Strand, duinen, bos... Ons maak je niet blijer!

 


PMT workum Friesland vakantieactiviteit

WORKUM

Gemeente Súdwest-Fryslân, provincie Friesland.

 

Workum is uitermate geschikt voor diverse watersporten waaronder kitesurfen, suppen en zeilen. Geliefd bij toeristen, maar ook zeker bij ons! We combineren ook hier diverse watersporten met PMT.