Hoe verloopt de aanmeldprocedure?

Psychomotorische therapie

Als je interesse hebt in PMT bij Inside Out Sports dan kan je via ons contactformulier jouw gegevens achterlaten. Hierna nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak voor het kennismakingsgesprek (intake). Tijdens het kennismakingsgesprek zullen we je een aantal vragen stellen om de zorgvraag te bepalen en jou beter te leren kennen. Jij hebt natuurlijk ook de mogelijkheid om aan ons vragen te stellen. 

 

Na het kennismakingsgesprek doen we een voorstel voor een zorgtraject. Vaak gaat dit om 10 of 15 sessies met respectievelijk 2 en 3 evaluatiemomenten. Wanneer jij akkoord bent en de startdatum is vastgesteld gaan we aan de slag. In sommige gevallen zijn er andere zorgverleners of partijen bij betrokken. Het voorstel stellen we in dit geval op in samenwerking met alle betrokkenen.

 

Begeleiding

Nadat je jouw contactgegevens hebt achtergelaten op onze website plannen we een gratis proeftraining met je in. Tijdens de proeftraining kan je ontdekken of dit bij jou past en aan welk doel je wilt werken. Na de training doen we je een voorstel voor individuele begeleiding of begeleiding in een groep. We starten als alle betrokkenen akkoord zijn.

 

Sandstorm

Ook bij de groepstrainingen van Sandstorm mag je meedoen met een gratis proeftraining. Je kan jouw gegevens invullen bij het contactformulier en dan plannen we een proeftraining in. Ben je na de training nog steeds enthousiast? Dan kan je in onze webshop een strippenkaart van 10, 15 of 20 keer kopen. Met de strippenkaart kan je je via onze agenda inschrijven op het moment dat het jou uitkomt. Je ontvangt een link naar de agenda nadat je voor de proeftraining bent geweest.