Update coronavirus

Update: 07-05-2020 15:21 uur

Vooralsnog gaat de individuele ondersteuning (therapie en begeleiding) van Inside Out Sports door. De fysieke Sandstorm trainingen zijn tijdelijk gestopt en hebben een digitaal programma, maar starten weer vanaf 11 mei 2020. We begrijpen dat in deze rumoerige tijd rondom het coronavirus veel prikkels en veranderingen zijn. Daarom proberen we zo goed als het kan "gewoon" door te gaan. 

 

Wel hebben we enkele maatregelen getroffen waar jouw hulp ook bij nodig is.

  1. Maatregelen. Allereerst willen we je vragen je aan de maatregelen van het RIVM te houden, waaronder: blijf thuis bij klachten van neusverkoudheid of hoesten, keelpijn of koorts. Houd 1,5 meter afstand.
  2. Afmelden. Kan je dus niet komen i.v.m. gezondheidsklachten, meld je dan uiterlijk 1 uur van te voren af bij Tobias (0611710574 of info@insideoutsports.nl). Dit geldt t/m 1 juni 2020. Normaal is dit uiterlijk 24 uur van te voren. Meld je je niet of korter dan 1 uur van te voren af? Dan worden alsnog de kosten in rekening gebracht.
  3. Locaties. Diverse sportlocaties, waaronder Indoor Mountainbike in Almere en UCT Emmeloord zijn ten minste t/m 1 september 2020 gesloten i.v.m. de maatregelen. De locatie waar de begeleiding of therapie plaatsvindt wordt van te voren met jou afgestemd.
  4. Aangepaste sporten. Sporten met sociaal contact zullen we zo veel mogelijk vermijden. Het kan dus zijn dat je een ander sportaanbod krijgt dan normaal. Verder vragen we je minimaal 1,5 meter afstand te behouden, regelmatig je handen te wassen (zeker voor en na het sporten) en geen handen te schudden. Wij maken de komende periode de materialen extra schoon.
  5. Digitale ondersteuning. Liever niet fysiek langskomen, maar wil je wel de ondersteuning? Dan bieden we ook online de ondersteuning aan! Sporten en begeleiding/therapie via videobellen. Laat ons uiterlijk 1 uur van te voren weten als je hier gebruik van wilt maken.
  6. Daag ons uit! Via onze pagina's op Instagram en Facebook delen we regelmatig nieuwe uitdagingen die je thuis kan uitvoeren. Bewegingen die jij kan proberen na te doen. Lukt het? Laat het ons zien! Of heb jij een betere uitdaging? Stuur jouw filmpje op en daag ons uit. Succes!! Samen blijven we in beweging.
  7. Extra ondersteuning. Heb je behoefte aan extra ondersteuning in deze periode? Laat het ons dan even weten, dan nemen we contact op voor de mogelijkheden.

We houden je op de hoogte bij nieuwe veranderingen rondom het coronavirus.