ouder-kind programma

Samen outdoor sporten met het hele gezin


Vanaf april t/m oktober biedt Inside Out Sports outdoor trainingen aan met extra begeleiding. Ideaal voor gezinnen waar autisme of AD(H)D een gezamenlijke activiteit bemoeilijkt. Tijdens de trainingen werken we op een plezierige manier aan jouw kracht, conditie en coördinatie. Het actuele aanbod en de locaties zijn te vinden in de agenda. 


DEELNAME

Vakanties en weekenden zijn uitermate geschikt om met het hele gezin sportieve activiteiten te doen. Het ouder-kind programma biedt op een gestructureerde en duidelijke wijze trainingen voor jongeren met autisme en AD(H)D. 

OPBOUW TRAINING

Elke training kent eenzelfde structuur en opbouw. Om iedereen genoeg aandacht te kunnen geven, werken we met groepen van maximaal 12 personen. De training duurt 1,5 uur en is altijd onder begeleiding van minimaal één psychomotorische therapeut. 

 

Voorafgaand aan de training ontvang je van ons een gedetailleerde beschrijving van de locatie, trainer en activiteit. Ideaal als jouw kind graag meer informatie van tevoren heeft.

BENODIGDHEDEN

  • Powerkiten: Makkelijk zittende kleding en schoenen passend bij het weer en de activiteit (let op, het kan zanderig/nat worden!).
    Suppen: Zwemkleding voor onder de wetsuit (geen shorts), slippers en handdoek.
  • Jas of trui voor na de training.
  • Zonnebrandcrème.
  • Bevestigingsmail (op je mobiel/geprint).

INSCHRIJVEN

Inschrijven voor een training is verplicht. Zijn er extra dingen waar we rekening mee moeten houden? Geef dat even aan in het inschrijfformulier. Let op, vol=vol! Hebt je vragen? Neem gerust contact op!

AGENDA

Klik op de training voor meer informatie. 

Heb je een leuke training gevonden in onze agenda? Schrijf je dan snel in! Je kan tot 24 uur van te voren gratis annuleren. Bij niet opdagen of te laat annuleren wordt het volledige bedrag alsnog in rekening gebracht.

Inschrijven training

1,5 uur sporten met het hele gezin onder begeleiding van een PMT coach.

Training met extra begeleiding van 1,5 uur

€ 25,00MOUNTAINBIKEN, SUPPEN, HIKEN, BOOTCAMP, CROSS FIT - Wij gaan samen naar buiten!