Locaties

Midden en noord Nederland, here we come!


Inside Out Sports maakt van diverse locaties gebruik door heel midden en noord Nederland. We hebben verschillende startpunten waar we de begeleiding starten. Afhankelijke van de outdoor sport gaan we naar het bos, strand, sportveld of water. De locatie zal altijd voorafgaand aan het traject worden gecommuniceerd.

Locaties midden Nederland

EMMELOORD

Gemeente Noordoostpolder, provincie Flevoland.

 

In Emmeloord werken we vanuit trainingscentrum UCT. We kunnen gebruikmaken van zowel de ruimte binnen als buiten voor o.a. crossfit en obstacle run. Vanuit hier rijden we naar diverse outdoor locaties in de buurt om bijvoorbeeld te gaan mountainbiken.

 

Adres: UCT Emmeloord te Bouwerskamp 19, Emmeloord.

ZEEWOLDE

Gemeente Zeewolde, provincie Flevoland.

 

Het centraal gelegen Zeewolde is een ideaal startpunt voor o.a. mountainbiken en watersporten zoals suppen en surfen. Door de rustige en groene omgeving krijg je direct een vakantie gevoel.

 

Adres: Parkeerplaats bij Strandweg 165 in Zeewolde.

Locaties Noord Nederland

CAMPERDUIN (SCHOORL)

Gemeente Bergen, provincie Noord-Holland

 

Het vernieuwde strandpaviljoen van De Jongens Van Schoorl is een geweldige startplek. Vele stranden, mooie duingebieden... Ons maak je niet blijer!

 

Adres: Lagune Paviljoen op Heereweg 334 in Camperduin.

 

WORKUM

Gemeente Súdwest-Fryslân, provincie Friesland.

 

Workum is uitermate geschikt voor diverse watersporten waaronder kitesurfen, suppen en zeilen. Geliefd bij toeristen, maar ook zeker door ons! 

 

Adres: Strand van Workum op Suderséleane 29.