PersoONlijke coaching

Individuele coaching voor jongeren op fysiek en mentaal gebied


Combinatie van PMT en Outdoor sport

Met veel passie en deskundigheid laten wij bij Inside Out Sports zien hoe gaaf het kan zijn om samen te sporten en op een positieve manier te praten over hoe het met je gaat. Een beleving die veel jongeren van deze tijd helaas niet kennen. De combinatie van psychomotorische therapie (PMT) en gave outdoor sporten daagt uit om je fysiek en mentaal verder te ontwikkelen.

 

Door positieve coaching in één-op-één trainingen laten wij jou zien dat je tijdens de trainingen, maar ook daar buiten meer kan dan gedacht. De handvatten die je leert, helpen je beter functioneren op school, jouw werk en thuis.

DIVERS AANBOD

Onder andere outdoor fitness, kitesurfen, mountainbiken, rugby en suppen horen bij de mogelijkheden. Welke stoere sport zou jij graag willen leren? We passen het aanbod namelijk aan op jouw wensen! Al deze mooie sporten worden bij Inside Out Sports gecombineerd met psychomotorische therapie (PMT), waardoor je op fysiek en mentaal gebied geprikkeld word om je verder te ontwikkelen. Je leert beter omgaan met problemen waar je tegen aan loopt.

Jongeren gedragstherapie Buitensport
PMT en outdoor sporten
Stand up paddle boarding als therapie inzetten
Lichamelijk en mentaal in balans

Voor wie?

Vecht jij met sociaal-emotionele of psychische problemen zoals bijvoorbeeld AD(H)D, autisme, depressie of andere problemen? En kom je er op dit moment zelf niet uit? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend intakegesprek. We gaan samen onderzoeken wat Inside Out Sports voor jou kan betekenen. Het aanbod in sporten past het best bij jongeren vanaf 12 jaar.

tarieven & trajectverloop

  1. Intakegesprek (gratis): kennismaken en bespreken wat de behoeftes, wensen en doelen zijn van jou en ouders/verzorgers.
  2. Vrijblijvend voorstel: vaststellen van aantal sessies (3-10 sessies), invulling en prijs (€120,00 per sessie van 1,5 uur).
  3. Start individueel traject: coaching bij het behalen van de doelen tijdens het uitvoeren van gave sporten.
  4. Evaluatie (gratis): samen met jou en jouw ouders/verzorgers bespreken we het resultaat.

Prijzen zijn inclusief BTW, gebruik materialen en exclusief reiskosten van €0,35 per kilometer.


Ja, ik wil een gratis intakegeprek!

Voor alle vragen en/of aanmeldingen kan je contact met ons opnemen via het onderstaande contactformulier of even bellen naar 06-11710574. Een intakegesprek is geheel vrijblijvend. Na afloop ontvang je een voorstel van ons.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.