Volg jij ons al op social media? Snel naar:

Facebook | Instagram | LinkedIn

Sociale projecten

Voor een gezonde, duurzame en inclusieve samenleving


Bij Inside Out Sports streven we ernaar om ons in te zetten voor een betere samenleving. Dit doen we door middel van verschillende sociale projecten. Op deze pagina lees je over onze lopende activiteiten. Heb jij een idee voor een goed project? Laat het ons weten!

Sportbegeleiding

De overgang van onze zorg naar de reguliere sportvereniging of sportaanbieder kan groot zijn. Hier ondersteunen we dan ook graag bij. Daarnaast brengen we jonge mensen met dezelfde interesses op het gebied van sport bij elkaar. Dit gaat eenzaamheid tegen en vergroot de sociale vaardigheden. 

Stageplekken met begeleiding

Van onze cliënten horen we dat het vinden van een stageplek vaak erg lastig is. Zonde, want hierdoor lopen velen vertraging op of kunnen zelfs niet afstuderen! 

 

Daarom hebben we besloten om te starten met het aanbieden van speciale stageplekken met extra begeleiding voor leerlingen van het speciaal onderwijs. Als erkend leerbedrijf ontvangen we graag stagiaires die we opleiden tot trainers. We bieden stageplekken aan in Almere en Zeewolde.


Wetenschappelijk onderzoek

Op dit moment loopt er een onderzoek naar ervaringsgericht evalueren. Hiermee willen wij een bijdrage leveren aan wetenschappelijk onderzoek binnen de psychomotorische therapie en een bijdrage leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van onze zorg. Meten is weten! De reeds bekende onderzoeksresultaten zijn hieronder te downloaden.

 

Wil jij hieraan mee werken? Bekijk dan onze vacature: Onderzoeksstage.

 

Download
Adviesrapport Inside Out Sports_Deel 1.p
Adobe Acrobat document 402.5 KB
Download
Validatie ervaringsgerichte evaluatie IO
Adobe Acrobat document 450.0 KB