Sandstorm

Groepstrainingen voor jongeren en jongvolwassenen


LET OP: I.v.m. het tegengaan van de verspreiding van het coronavirus worden de trainingen voor volwassenen online gegeven. Hiervoor geldt een korting van 50% op de training. De training voor jongeren is wel "real life", maar zo aangepast dat er altijd 1,5 meter afstand mogelijk is. Vanaf 11 mei gaan allebei de trainingen weer fysiek door. De gemeente heeft ons uitvoeringsprotocol goedgekeurd. 

Download
Uitvoeringsprotocol Sandstorm tijdens co
Adobe Acrobat document 47.6 KB


Diverse activiteiten op het strand en in het bos. Je leert gave sporten zoals suppen, frisbee, mountainbiken, crossloop en bootcamp. We helpen je doorzetten als het even tegen zit en leren je de sporten op jouw niveau aan. Je schrijft je per training in, dus je betaald alleen wanneer je ook daadwerkelijk komt sporten. Ideaal dus als je (weer) wilt beginnen met sporten of je niet thuis voelt op een reguliere sportvereniging!

 

De groepstrainingen worden begeleid door Tobias en Robin. Twee professionele en enthousiaste trainers. Er is plek voor maximaal 12 deelnemers per groep, zodat er maximaal 6 deelnemers per trainer zijn.

>> Jongeren: maandag 16:00-17:00 uur. 

>> Jongvolwassenen: maandag 17:00-18:00 uur.

Bij voldoende aanmeldingen start er ook een groep op de donderdag!

Startlocatie & tarieven

De startlocatie is de parkeerplaats bij Strandweg 165 in Zeewolde, tenzij anders staat vermeld in het rooster. Hier verzamelen we een kwartier voor aanvang. We werken met strippenkaarten die voorafgaand worden betaald en automatisch stoppen:

>> 10 strippen voor €160,- / 20 weken geldig

>> 15 strippen voor €225,- / 30 weken geldig

>> 20 strippen voor €280,- / 40 weken geldig

 

Ben je jonger dan 18 jaar? Dan kunnen mogelijk de trainingen door het Jeugdfonds Sport worden vergoed! Lees meer op de website van Sport en Cultuur Zeewolde.

Inschrijven proeftraining

Iedereen mag deelnemen aan een gratis proeftraining. Meld je van te voren wel even aan bij een van de trainingen, zodat we weten dat je komt. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.