Individuele therapie/begeleiding

Kom letterlijk en figuurlijk in actie


Naast de groepstrainingen bieden we ook psychomotorische therapie (PMT) en begeleiding aan op maat. Tijdens onze therapie en begeleiding zetten wij gave outdoor sporten in om jullie fysiek en mentaal uit te dagen. Denk hierbij aan sporten als mountainbiken, obstaclerun, kitesurfen, suppen en meer. Je zult merken dat je meer kan dan je dacht! 

Wanneer pmt?

Tijdens PMT gaan we dieper in op jouw gedrag, gevoelens en gedachten. Welke emoties ervaar jij bij een tegenslag? Hoe reageer je op prestatiedruk? Wanneer ben je trots op jezelf? De verschillende situaties en positieve fysieke effecten tijdens het sporten helpen om jouw persoonlijke doelen te halen. PMT zetten we vaak in bij jongeren en jongvolwassenen met psychische of sociaal-emotionele problemen. 

Wanneer begeleiding?

Wil je graag sporten, maar ligt de bank wel heel lekker, voel je je niet thuis bij een vereniging of sportschool of heb je geen idee hoe je dit moet aanpakken? Onze begeleiders helpen je hier graag bij. Door een programma op maat helpen we jou in beweging te komen, zodat je fysiek en mentaal weer fit wordt!

Tarieven

Het uurtarief voor individuele PMT is €80,-. Vaak kan dit (gedeeltelijk) vanuit een aanvullende verzekering worden vergoed. In enkele gevallen ook via een PGB. Het uurtarief voor individuele begeleiding is €60,-. Soms kan dit vanuit een PGB worden vergoed. Alle tarieven zijn inclusief gebruik van materiaal. Voor het kennismakingsgesprek, het opstellen van een persoonlijk programma en de evaluatiemomenten worden geen kosten in rekening gebracht.

Aanmelden kennismaking

We snappen dat het een spannende stap kan zijn om (weer) te gaan sporten en ons daarbij te betrekken. Graag gaan we dan ook op een informele manier met jou en eventueel jouw ouders/begeleiders de mogelijkheden onderzoeken. Een kennismaking is altijd vrijblijvend en gratis.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.