Volg jij ons al op social media? Snel naar:

Facebook | Instagram | LinkedIn

Werk

PMT en begeleiding bij burn-out en stress klachten


Een goede werk-privébalans… Omgaan met werkdruk door zieke collega’s, veeleisende klanten of een snel veranderende markt… Constant jezelf blijven ontwikkelen… Om maar even een paar uitdagingen te noemen van de werplek van tegenwoordig. En precies daarbij kan Inside Out Sports helpen! Door onze sportieve aanpak werken we samen aan duurzame vitaliteit op de werkvloer. Niet alleen fysiek fit zijn, maar juist ook de focus op de mentale gezondheid. 

 

Onze ervaren professionals zetten outdoor sporten in als middel. We bieden praktische tools om grenzen te ontdekken, hoe om te gaan met uitdagingen en de werk-privébalans te behouden. Door direct te oefenen met deze tools tijdens het sporten, ervaar je gelijk het positieve resultaat en welke aanpak voor jou werkt. Dit maakt de toepassing op het werk veel eenvoudiger en de sessies bij Inside Out Sports extra interessant. Ons motto is niet voor niks: “Work hard, play harder”! 

"Hoewel ik altijd al sportief was, heb ik pas recent geleerd hoeveel sport kan bijdragen aan je gezondheid. Zeker wanneer je niet lekker in je vel zit. Met sporten oefen ik rustiger aan te doen. Ik oefen om te ontspannen wanneer het kan, zodat ik me kan inspannen wanneer het moet."

- Jeroen Westerhuis, 38 jaar

Onze trajecten en trainingen worden vaak ingezet bij preventie en herstel bij burn-out en stressklachten. Maar ook bij het opbouwen van zelfvertrouwen en teamontwikkeling na een snelle groei. Je leest meer over het specifieke aanbod voor werkgevers, young professionals en teams via onderstaande knoppen.

PMT begeleider werkgever inside out sports
PMT begeleider young professional inside out sports
PMT begeleider teamontwikkeling inside out sports