PMT in Emmeloord

Crossen door de bossen van de Noordoostpolder


De omgeving van Emmeloord en de Noordoostpolder biedt alle mogelijkheden voor psychomotorische therapie en individuele begeleiding bij Inside Out Sports. Bijvoorbeeld mountainbiken in de bossen van Kraggenburg en Kuinre, suppen bij Wellerwaard of cross fitten bij UCT. Met een team van professionals bieden we jou graag de mogelijkheid zorg te combineren met outdoor sporten. 

PMT Emmeloord Noordoostpolder Flevoland

Startlocatie: UCT Emmeloord, Bouwerskamp 19, Emmeloord (Gemeente Noordoostpolder, provincie Flevoland)

Individuele PMT

In Emmeloord bieden we individuele PMT. We passen een zorgtraject dus geheel op jouw behoeften en wensen aan. De sessies kunnen zowel binnen als buiten plaatsvinden, afhankelijk van de sport.

Individuele begeleiding

Het is ook mogelijk om één-op-één begeleiding te krijgen in Emmeloord. Net even dat extra zetje of luisterend oor, zodat jij weer functioneert op school, werk of thuis. 


Own your evolution

own your evolution uct emmeloord inside out sports

We werken samen met UCT Emmeloord. Samen met hen bieden we het programma Own Your Evolution aan. Een combinatie van sporten en werken aan jezelf. Dit is een onderdeel van een re-integratietraject vanuit de WerkCorperatie. Deze jongvolwassenen doen mee aan de groepslessen verzorgt door UCT en wij bieden de individuele coaching aan. We leren vaardigheden aan zoals doorzetten, grenzen herkennen en met zelfvertrouwen jezelf presenteren. Basisvaardigheden voor een succesvolle start in een nieuwe baan. 

Vergoedingsmogelijkheden

Het is in Emmeloord mogelijk om de zorg vergoed te krijgen via een PGB of deels via jouw aanvullende zorgverzekering. Tevens zijn er in enkele situaties ook andere mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op of kijk eens bij: vergoedingsmogelijkheden

Vraag een gratis en vrijblijvende kennismaking aan

Ben je benieuwd of PMT of begeleiding bij Inside Out Sports jou verder kan helpen? Neem dan contact op via het onderstaande contactformulier. We laten zo snel mogelijk van ons horen!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.