PMT in Emmeloord

Crossen door de bossen van de Noordoostpolder


De omgeving van Emmeloord en de Noordoostpolder biedt alle mogelijkheden voor de psychomotorische therapie en begeleiding van Inside Out Sports. Bijvoorbeeld mountainbiken in de bossen van Kraggenburg en Kuinre, suppen bij Wellerwaard of cross fitten bij UCT. Met een team van professionals bieden we jou graag de mogelijkheid therapie te combineren met outdoor sporten. 

PMT Emmeloord Noordoostpolder Flevoland

Startlocatie Emmeloord

UCT Emmeloord

Bouwerskamp 19

Emmeloord (Gemeente Noordoostpolder, provincie Flevoland)

Individuele therapie

Voordat we starten met PMT maken we graag eerst kennis met jou, zodat we samen de meest geschikte buitensport ontdekken.


Groepstherapie

We zijn op zoek naar jongeren die het gaaf vinden om te mountainbiken in een groep met andere jongeren (maximaal 3). Lijkt het jouw leuk om in groepsverband meer over mountainbiken te leren en direct nieuwe vaardigheden te leren? Neem dan contact met ons op!

Own your evolution

own your evolution uct emmeloord inside out sports

We werken samen met UCT Emmeloord. Samen met hen bieden we het programma Own Your Evolution aan. Een combinatie van sporten en werken aan jezelf. Dit is een onderdeel van een re-integratietraject vanuit de WerkCorperatie. Deze jongvolwassenen doen mee aan de groepslessen verzorgt door UCT en wij bieden de individuele coaching aan. 


Misschien ook interessant?