PMT in Emmeloord

Crossen door de bossen van de Noordoostpolder


De omgeving van Emmeloord en de Noordoostpolder biedt alle mogelijkheden voor psychomotorische therapie en individuele begeleiding bij Inside Out Sports. Bijvoorbeeld mountainbiken in de bossen van Kraggenburg en Kuinre, suppen bij Wellerwaard of cross fitten bij UCT. Met een team van professionals bieden we jou graag de mogelijkheid therapie te combineren met outdoor sporten. 

 

PMT Emmeloord Noordoostpolder Flevoland

Startlocatie Emmeloord

UCT Emmeloord

Bouwerskamp 19

Emmeloord (Gemeente Noordoostpolder, provincie Flevoland)

Individuele PMT en begeleiding

In Emmeloord bieden we individuele PMT en begeleiding. We passen een zorgtraject dus geheel op jouw behoeften en wensen aan. De sessies kunnen zowel binnen als buiten plaatsvinden, afhankelijk van de sport.

 

 

Dus loop je even vast op school, thuis of werk? En kan je hier wel wat hulp bij gebruiken? Scroll dan verder naar beneden en laat jouw gegevens achter. We nemen snel contact op voor het inplannen van een kennismaking! 


Own your evolution

own your evolution uct emmeloord inside out sports

We werken samen met UCT Emmeloord. Samen met hen bieden we het programma Own Your Evolution aan. Een combinatie van sporten en werken aan jezelf. Dit is een onderdeel van een re-integratietraject vanuit de WerkCorperatie. Deze jongvolwassenen doen mee aan de groepslessen verzorgt door UCT en wij bieden de individuele coaching aan. 

Vraag een gratis en vrijblijvende kennismaking aan

Ben je benieuwd of PMT of begeleiding bij Inside Out Sports jou verder kan helpen? Neem dan contact op via het onderstaande contactformulier. We laten zo snel mogelijk van ons horen!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Misschien ook interessant?