Team

Zorg voor elkaar


Op zoek naar een actieve en interessante invulling voor een teamdag, onboardingsprogramma of teamontwikkeling? Dan ben je bij Inside Out Sports aan het juiste adres. Onze professionals hebben veel ervaring in het bieden van een inhoudelijke training rondom vitaliteit, mentale gezondheid en stress- en burn-out klachten. Daarbij zetten we outdoor sporten in als middel. We gebruiken de sport om ervaring op te doen in situaties die we in het werk ook tegen kunnen komen. Denk daarbij aan tijdsdruk, groepsdruk of onbekende vaardigheden. Want hoe reageert jouw team op een beetje competitie tijdens het frisbeen? Hoe ontspannen kan je de bal afslaan als jouw team staat te kijken met golfen? En welke emoties en rollen komen naar voren bij een uitdagende training in cross fit? 

 

De focus ligt op de verschillende individuen binnen het team. Iedereen reageert immers anders op bijvoorbeeld stress en binnen verschillende sociale contexten. We leren praktische vaardigheden en tools om hier zelfstandig mee aan de slag te gaan én om jouw teamleden met deze uitdagingen te helpen.


Het aanbod

Met onze sportbus vol materiaal kunnen we overal een inhoudelijke incompanytraining of -workshop verzorgen. Jullie zijn uiteraard ook welkom op een van onze locaties. Samen met jou bespreken we de inhoud van de sessie en de voorkeur voor sportieve activiteiten. 

 

Voorbeelden van themaworkshops:

  • Omgaan met stress en spanning
  • Vitaliteit: mentaal en fysiek belastbaar
  • Werk en privé balans

Onze workshops duren ongeveer 3 uur, dus een ochtend of middag. Onze prijzen zijn inclusief het nodige materiaal. Voor alle trainingen raden we aan comfortabele sportkleding en -schoenen aan te trekken die in vies mogen worden. 

> Tot 6 personen: 720,- euro excl. BTW*. Aantal trainers: 1  

> 7 tot 15 personen: 1150,- euro excl. BTW*. Aantal trainers: 1 tot 2 (afhankelijk van activiteit) 

 

*Het is mogelijk dat het tarief afwijkt i.v.m. de keuze voor de activiteit en persoonlijke wensen. Na de (telefonische) kennismaking ontvang je een offerte op maat. 

Ik wil graag meer informatie:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.