Werkgever

Zorg voor jouw personeel


Als werkgever heb je liever niet te maken met langdurig ziekteverzuim en verloop van waardevolle werknemers. Toch is dit voor veel ondernemers en leidinggevenden een grote uitdaging. En daar helpt Inside Out Sports graag bij! Onze professionals bieden individuele trajecten en groepstrainingen voor vitale werknemers. Daarbij gaan we het liefst preventief aan de slag met het herkennen van grenzen, omgaan met stress/werkdruk en ontdekken hoe werknemers zelfstandig zorgen voor werkplezier. Dit voorkomt ziekteverzuim en ongewenst verloop. 

“Toen ik de tweede keer uitviel, was ik me extra bewust van het feit ik geld kostte voor mijn werkgever. Het was juist toen fijn te merken dat ik er niet alleen voor stond. Vanuit het bedrijf werd me ruim de tijd én hulp aangeboden om er weer bovenop te komen. Dit zorgde er voor dat ik met een gerust hart even stil kon staan om aan mezelf te werken. Ook zorgde het ervoor dat ik er zoveel mogelijk aan wilde doen om uitval later te voorkomen.”

- Jeroen Westerhuis, 38 jaar

In al onze trajecten zetten we outdoor sporten in als middel. Van golfen tot mountainbiken. Van yoga tot rugby. In elke sport kom je uitdagingen tegen die je ook tijdens jouw werk tegenkomt. Want wat doe je als je tegenwind hebt tijdens het suppen en het einde nog niet in zicht is? Of hoe zorgt je voor ontspanning en herstel na een intensieve work-out? Door het aanleren van praktische tools en vaardigheden tijdens het bewegen, bieden we een persoonlijke aanpak voor ontwikkeling. Work hard, play harder!

Het aanbod

Ons aanbod voor werkgevers en HR-professionals voor vitale werknemers op de werkvloer:

  • Individuele begeleiding van werknemers bij preventie, herstel en terugkeer rondom stress en burn-out klachten, zie ook: young professionals.
  • Trainingen op teamniveau rondom het thema "work hard, play harder", zie ook: teamontwikkeling.
  • Volledige ondersteuning op het gebied van personeelsbeleid door onze samenwerkingspartners, zie hieronder.
  • Aanbod op maat, neem contact met ons op!

HRM en personeelsbeleid

De randvoorwaarden voor goed personeelsbeleid zijn uitgebreid. Laten wij je daar nu graag een handje bij helpen! Door onze samenwerking met onderstaande partners bieden we een totaal pakket aan voor vitale werknemers en een laag ziekteverzuim. 

 

De HR club

Van werknemerstevredenheidsonderzoek tot praktische begeleiding bij ziekteverzuim. Het team van de HR club helpt je verder met de financiële en praktische kant van HR. 

www.dehrclub.nl

 

Academy Coaching

Meten is weten. En laat nou net Academy Coaching daar een ster in zijn. Door middel van wetenschappelijke onderbouwde scans wordt duidelijk welke eigenschappen jij, jouw medewerker of jouw team nodig heeft om vitaal aan het werk te zijn. Deze input gebruiken wij weer in onze trajecten, zodat we aansluiten bij wat daadwerkelijk nodig is en meten we de effectiviteit van ons werk. 

www.academycoaching.nl

Het voordeel

De werknemer staat natuurlijk centraal en herstel bij ziekte is belangrijk voor jouw collega. Maar als werkgever krijg je te maken met de kosten van het verzuim. Niet alleen wordt het loon doorbetaald, maar ook mist het bedrijf de capaciteit. Misschien moet deze collega zelfs vervangen worden en de werkdruk voor andere collega's wordt verhoogd. Een uitgevallen medewerker kost daarmee al snel tussen de €200 en €400 per dag (bron: MKB Servicedesk). Het is dus ook zakelijk een goede investering om op tijd (!) hulp in te schakelen.

Ik wil graag meer informatie:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.