Intern begeleiders & docenten

Informatie over PMT en begeleiding


Op zoek naar een passende zorgvorm voor jouw leerling? Wie weet kan Inside Out Sports iets betekenen! We bieden een ervaringsgericht aanbod, dat past bij leerlingen die niet makkelijk praten over bijvoorbeeld emoties. We trainen vaardigheden die nodig zijn om goed te functioneren op school. Zowel voor leerlingen van het regulier als van het speciaal onderwijs bieden we PMT en begeleiding. Ook hebben we ervaring met thuiszitters die we begeleiden naar de eerste stappen richting onderwijs.  

 

Veel gestelde vragen:

  • Wat zijn de tarieven? Zie dit artikel: tarieven.
  • Wat zijn de vergoedingsmogelijkheden? Zie dit artikel: vergoedingsmogelijkheden
  • Hebben jullie flyers? Ja deze zijn aan te vragen via het contactformulier of info@insideoutsports.nl. 
  • Is het mogelijk om op school zorg te bieden? In principe werken we op locaties buiten school. In sommige gevallen kan het wenselijk zijn om wel op school de zorg te bieden. Neem hiervoor even contact op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.
  • Werken jullie ook buiten schooltijden om? Ja, we werken ook 's middags en in de avond. Dit zijn wel "hotspots". Oftewel, plekken die snel bezet en erg gewenst zijn.  
  • Ik wil graag een keer kennismaken met jullie professionals en aanbod. Is dat mogelijk? Jazeker! We komen graag langs of nodigen je graag uit bij ons voor een verdere kennismaking. 
  • Hoe werken jullie samen met intern begeleiders en docenten? Het is mogelijk om anderen, mits we hier toestemming voor hebben, toegang te geven tot het online, beveiligde dossier. Via deze weg kunnen we direct met elkaar communiceren en de ander op de hoogte houden van de voortgang. Daarnaast sluiten we graag aan bij een gezamenlijk overleg. 
  • Voor welke leeftijden bieden jullie PMT en begeleiding? We hebben in principe geen minimum leeftijd, maar we merken wel dat voor jongeren die functioneren op een niveau vanaf groep 7 à 8 en ouder onze aanpak het beste aansluit. 

Neem contact op voor meer informatie

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.