Volg jij ons al op social media? Snel naar:

Facebook | Instagram | LinkedIn

Locaties

PMT en begeleiding voor jongeren en volwassenen


Inside Out Sports biedt PMT en begeleiding aan in Flevoland en Gelderland. Dit doen we grotendeels buiten! Afhankelijk van het seizoen, wisselen we nog wel eens van plek. We werken op skatebanen, het strand en in het bos. Ook bij kou en regen zijn we buiten te vinden. Alleen als het te gevaarlijk is (onweer, extreme hitte/kou of hagel), gaat de PMT of begeleiding niet door. Dit laten we uiteraard op tijd weten.

 

Bij de bevestiging van de kennismaking ontvang je de locatie waarop je wordt verwacht. Klik op de locatie hieronder voor meer informatie. 

 "Nadat ik bij een aantal keer bij Tobias PMT heb gevolgd, zijn de spanningen aanzienlijk verminderd. Ik heb weer het vertrouwen in mijn lichaam gevonden! En ik kan beter naar de signalen luisteren. Afgelopen zomer heb ik zelfs een week gewandeld in Luxemburg. In het begin ervaarde ik veel spanning, maar door de tips van Tobias in mijn achterhoofd te houden beleefde ik veel meer plezier."

- Deelnemer, 32 jaar

Bij een zakelijk traject is het ook mogelijk om bij jou op locatie langs te komen. Neem hiervoor contact op voor de mogelijkheden. 

 

Wist je dat we verschillende redenen hebben om buiten te werken in plaats van in een gymzaal?

  • We werken op openbare locaties, zodat we op 'echte en realistische' plekken oefenen met de vaardigheden. Geen klinische omgeving dus!
  • Omgaan met veranderende situaties, zoals voorbijgangers en wisselend weer, is onderdeel van de begeleiding en PMT. Zo gaat het immers ook op werk, school en thuis. 
  • Er zijn zo veel leuke sporten die je buiten kan doen! De mogelijkheden zijn oneindig. 
  • We vinden het heerlijk om in de natuur te werken en te zijn. Hier nemen we jou graag in mee. Beetje extra vitamine D, kleurtje op je wangen en extra zuurstof krijg je er gratis bij ;).