PMT in Ermelo, Harderwijk & Zeewolde

Therapie op het strand en in de bossen


In Zeewolde, Harderwijk en Ermelo bieden we sinds kort psychomotorische therapie aan. De locaties bieden alle ruimte voor gave outdoor sporten, zoals survivalrun, beachrugby, suppen, mountainbiken, surfen en meer. Naast de individuele trajecten bieden wij ook groepsgerichte activiteiten aan waarbij jongeren en jongvolwassenen met psychische of sociaal emotionele problemen op een professionele manier begeleid worden in het bewegen en het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden.

PMT rugby Zeewolde Inside Out Sports

Rugby - groepstraining

We aan de slag met scrums, tackels en drop kicks, oftewel rugby! Jongens van 14 jaar en ouder die aan de slag willen met persoonlijke doelen behalen of sociale vaardigheden willen leren zijn van harte welkom.

 

Er is plek voor maximaal 15 deelnemers in het team. We trainen op maandagavond om 19:30-21:00 uur.

PMT Zeewolde Sandstorm Inside Out Sports

Sandstorm - groepstraining

Diverse activiteiten op het strand en in het bos (bijv. suppen, frisbee, crossloop en bootcamp). De trainingen zijn gericht op het verbeteren van de fysieke en mentale gezondheid.

 

Je koopt een strippenkaart en kan komen trainen wanneer het voor jou uitkomt!

PMT in Zeewolde Flevoland psychomotorische therapie

Individuele therapie en begeleiding

Tijdens de individuele therapie (PMT) of begeleiding werken we samen aan jouw persoonlijke doelen. Deze vorm van therapie en begeleiding is uitermate geschikt voor jongeren en jongvolwassenen die moeite hebben om over gevoelens te praten. Door samen te bewegen, communiceren we op een andere manier.