PMT in Zeewolde

Sporten op het strand en in de bossen

PMT in Zeewolde Flevoland psychomotorische therapie

In Zeewolde (zuidelijk Flevoland) bieden we sinds kort psychomotorische therapie aan. De locatie biedt alle ruimte voor gave outdoor sporten, zoals survivalrun, beachrugby, suppen, mountainbiken, surfen en meer.  De rustige omgeving is ideaal voor jongeren die snel overprikkeld zijn. Naast de individuele trajecten bieden wij ook groepsgerichte activiteiten aan waarbij jongeren met psychische of sociaal emotionele problemen op een professionele manier begeleid worden.SANDSTORM - GROEPSTRAININGEN

Vanaf 30 september 2019 starten de Sandstorm trainingen. Diverse activiteiten op het strand en in het bos (bijv. suppen, mountainbiken en bootcamp).

 

De groep wordt begeleid door de twee ervaren trainers Tobias en Robin. Er is plek voor maximaal 12 deelnemers.

>> Jongeren: maandag en donderdag 16:00-17:00 uur. 

>> Jong-volwassenen: maandag en donderdag 17:00-18:00 uur.

Startlocatie & Tarieven

Parkeerplaats bij Strandweg 165 in Zeewolde. Hier verzamelen we een kwartier voor aanvang. Iedereen mag deelnemen aan een gratis proefles. We werken met strippenkaarten die voorafgaand worden betaald:

>> 10 strippen voor €160,- / 20 weken geldig

>> 15 strippen voor €225,- / 30 weken geldig

>> 20 strippen voor €280,- / 40 weken geldig

RUGBY - GROEPSTRAININGEN

Vanaf 30 september 2019 gaan we aan de slag met scrums, tackels en drop kicks, oftewel rugby! Jongens van 14 jaar en ouder die aan de slag willen met agressie/emotie regulatie of sociale vaardigheden willen leren zijn van harte welkom.

 

Het team wordt begeleid door de ervaren trainers Tobias en Robin. Er is plek voor maximaal 15 deelnemers.

>> Maandagavond om 19:30-21:00 uur.

STARTLOCATIE & TARIEVEN

Parkeerplaats bij Strandweg 165 in Zeewolde. Hier verzamelen we een kwartier voor aanvang. De contributie is €330,- per half jaar en voor aanvang betaald. Individuele therapie

Ben je tussen 12 en 18 jaar en wil je sporten en jezelf verder ontwikkelen? Maak dan eens kennis met PMT in Zeewolde. Graag maken we ook kennis met jouw om een traject op maat te bieden.