Team

Leer de professionals achter Inside Out Sports kennen


Een van de belangrijkste onderdelen voor passende zorg is een goed team dat op elkaar is ingespeeld. Bij Inside Out Sports zijn op dit moment meerdere professionals werkzaam. Bovendien werken we met veel lokale zorgverleners en andere professionals samen om voor alle jongeren en jongvolwassenen een passend aanbod te bieden.

Tobias | Oprichter en mede-eigenaar

>> Psychomotorisch therapeut en begeleider: Soms zijn er dingen die eerst verwerkt moeten worden voordat je verder kan gaan.

>> Ervaren sporter en instructeur: Waar je ook staat in je leven. Er is altijd ruimte voor ontwikkeling.

>> Doener: Niet te veel praten, maar gewoon doen. Aanpakken en doorzetten als je iets wilt bereiken!

 

Als ervaren sporter en psychomotorisch therapeut weet ik hoe belangrijk de connectie tussen bewegen en psychisch welzijn is. Daarom hoop ik met de oprichting van Inside Out Sports iedereen enthousiast te maken voor het buiten sporten. 

 

De combinatie tussen buitenlucht, sportieve uitdagingen en succeservaringen kan in veel gevallen de sleutel zijn om je lichamelijk en psychisch weer beter te gaan voelen en vervolgens in je alledaagse leven beter te functioneren.

E-mail: tobias@insideoutsports.nl

Lees meer op LinkedIn.


Femke | mede-eigenaar

>> Organisatiepsycholoog en begeleider: Het liefst doe ik elke dag iets anders!

>> Optimist: Het geeft veel voldoening om te kijken naar wat al goed gaat en welke stappen er al zijn gemaakt.

>> Doelgericht: Om vooruitgang te zien, moet je weten waar je naar toe werkt.

 

Iedereen heeft een persoonlijke uitdaging. Ik begeleid graag mensen in het behalen van dit doel. Met een positieve aanpak kan je veel bereiken heb ik geleerd. Aan mij heb je een betrouwbare, eerlijke en enthousiaste begeleider. Tja, dan moet ik ook gelijk iets bekennen: niet elke sport ligt mij even goed en ik heb verschrikkelijk hoogtevrees. Niet altijd even handig. Gelukkig ga ik graag uitdagingen aan en het liefste met jou! Samen ontdekken we waar de grens ligt en hoe we deze kunnen verleggen.

 

Bij Inside Out Sports ben ik op de achter- en voorgrond werkzaam en ondersteun ik het team waar nodig. Ik ben tevens vertrouwenspersoon voor cliënten en de professionals (0627866390).

 

E-mail: femke@insideoutsports.nl

Lees meer op LinkedIn.


Jeroen

>> Ervaringsdeskundige burn-out en begeleider: Tijd om al mijn ervaringen in te zetten!

>> Poly-potentialist: Ik heb te veel interesses om er maar met 1 iets te doen.  

>> Flow: Ontspannen wanneer het kan, inspannen wanneer het moet.

  

Van jongs af aan heb ik altijd wel een sport gedaan. Voetbal, basketbal, honkbal, tennis, golf, skiën en snowboarden, skateboarden en inline-skaten, boulderen, taekwondo, mountainbiken, hardlopen, wielrennen, wind- en golfsurfen, zolang ik maar beweeg en uitgedaagd wordt.

 

Vreemd genoeg kwam ik er niet lang geleden pas achter wat sport eigenlijk betekend voor mij en hoeveel goed het doet. Vooral wanneer je even niet zo lekker in je vel zit en er eigenlijk even geen zin in hebt. Het geeft de tijd even aan niets anders te denken dan dat moment, het geeft een tevreden moeheid als je klaar bent, je krijgt weer een bak energie als je onder de douche vandaan komt, je verbindt met anderen wanneer je met anderen sport. Ik kijk er nu al naar uit om die (en andere) ervaringen te delen!

 

E-mail: jeroen@insideoutsports.nl


Simone

>> Psychomotorisch therapeut (PMT'er): Samen in beweging de ander kunnen helpen, dat is waar ik voldoening uit haal.

>> Positief: Er is altijd iets te vinden wat goed lukt en wat goed gaat, daar help ik de ander graag mee! .  

>> Open: Ik sta open voor de ander en zijn of haar ideeën.

  

Het is heerlijk en fijn om buiten te zijn, te bewegen en om andere mensen te helpen. Ik fiets, wandel, volleybal en crossfit graag. Lekker buiten bezig zijn waarbij ik het niet erg vind om vies te worden. Het liefst haal ik de natuur naar binnen, wat te zien is aan mijn "kamerplantenverslaving".

 

Ik vind dat de ander goed is zoals hij/zij is en help de ander graag om meer over zichzelf te ontdekken. Ik sta open voor nieuwe ideeën. Respect naar en voor elkaar is een belangrijk thema in mijn leven. Het werken bij Inside Out Sports is voor mij een gave uitdaging. Ik kan nog veel leren en ontdekken in de verschillende sporten. Iets wat ik graag samen met de ander doe! 

 

E-mail: simone@insideoutsports.nl


FRANK

>> Psychomotorisch therapeut (PMT’er): Een stage waar ik de hele dag actief kan zijn, is voor mij dé perfecte plek.

>> Breed geïnteresseerd: In alles geïnteresseerd zijn is waardevol, maar soms ook lastig om keuzes te maken.  

>> Open: Ik vind het belangrijk dat je open en eerlijk bent tegenover elkaar en dat je open staat om nieuwe dingen uit te proberen.

  

Tijdens mijn opleiding heb ik geleerd dat ik veel meer kan dan dat ik van te voren dacht. Sommige dingen vond ik heel spannend om te doen en als het dan toch lukt, geeft dat veel voldoening. Ik wil dit ook uitdragen tijdens mijn stage. Als je in jezelf gelooft, dan kun je veel meer dan je van te voren denkt. Dit doe je samen en met plezier. Sport en bewegen gaat hand in hand samen met plezier en daar hoort ook een grapje bij. Je zult mij dus vaak horen lachen.

Sporten en spellen waar ik plezier uit haal zijn bijvoorbeeld mountainbiken, snowboarden, jongleren, diaboloën, etc.. Sporten waar ik uitdaging in zie zijn hardlopen en zwemmen. Daarin vind ik het leuk om mezelf te verbeteren en uitdagingen op te zoeken. Ik zou nog heel graag een (kwart of halve) triatlon willen doen.

 

E-mail: frank@insideoutsports.nl


DEVON

>> Begeleider en PMT’er i.o.: Het werken als PMT’er in opleiding betekent voor mij een nieuwe start met als uitdaging om mijzelf zo veel mogelijk te ontwikkelen zo dat ik in de toekomst de mensen om mij heen goed kan helpen.

>> Teamplayer: Als fanatieke rugbyspeler vind ik het leuk om samen beter te worden.  

>> Contact: Mijn eerste doel om te bereiken is goed contact en via dit contact wil ik graag samenwerken om de gestelde doelen te behalen.

 

Sinds afgelopen jaar werk ik in het voorgezet onderwijs en hier kwam ik in aanraking met jeugd met de leeftijd van 12 tot 16 jaar, door het contact met de leerlingen heb ik ontdekt dat ik meer wil doen voor de jeugd die het moeilijk vinden om met zichzelf en met anderen om te gaan in de maatschappij.

De doelgroep waar ik graag mee wil werken zijn dan ook scholieren in het voorgezet onderwijs die door een neuro-diverse achtergrond drempels ervaren in het leerproces. Zelf ben ik op mijn 18e gestopt met het middelbaar onderwijs om het vervolgens op later leeftijd weer op te pakken. Als iemand mij in mijn jeugd had kunnen begeleiden door middel van sport dan had ik mijn school diploma wel gehaald en die persoon wil ik graag worden. 

 

E-mail: devon@insideoutsports.nl


RIJK

>> Begeleider: Werken met mensen die vooruit willen d.m.v. sporten en activiteiten. Dat maakt dit werk zo leuk!

>> Positief: Een sportief persoon die zijn voldoening haalt uit het helpen van mensen.

>> Aanpakker: Ik houd van aanpakken en samenwerken om het doel te bereiken.

 

Sporten heeft mij altijd veel gebracht, het daagt mij uit, het geeft mij doelen. Maar het is ook een perfecte uitlaatklep en een manier om je hoofd leeg te maken. Ik heb altijd veel met jonge mensen gewerkt en heb een klik met deze groep.

 

Door jongeren kennis te laten maken met de sport en te laten zien wat het voor ze kan doen, denk ik dat er veel winst te behalen valt. Dit heb ik zelf altijd al zo ervaren. Bij Inside Out Sports heb ik de kans dat anderen ook te laten zien. 

 

E-mail: rijk@insideoutsports.nl


Lenny

>> Mentale coach: Met mijn actieve houding kan ik bij veel mensen een lach op hun gezicht toveren. 

>> Ondersteuning: Zie je het even niet meer zitten? Ik ondersteun je graag met een dikke knuffel. 

>> Motivatie: Leer van negatieve ervaringen en zet deze om in positieve energie. Schud het van je af en weer door.

 

Mijn leven is, misschien net als bij jou, niet eenvoudig gestart. Door mijn eerdere ervaringen ben ik alert en voel ik anderen goed aan. Dit komt goed van pas bij mijn taak als mentale coach. 

 

Het liefst ben ik de hele dag aan het rennen en springen. Er is niks heerlijker dan de vrijheid voelen van buiten bewegen. 

 

Volg mij op Instagram.