Team

Leer de professionals achter Inside Out Sports kennen


Een van de belangrijkste onderdelen voor passende zorg is een goed team dat op elkaar is ingespeeld. Bij Inside Out Sports zijn op dit moment meerdere professionals werkzaam. Bovendien werken we met veel lokale zorgverleners en andere professionals samen om voor alle jongeren en jongvolwassenen een passend aanbod te bieden.

Tobias | Oprichter en mede-eigenaar

>> Psychomotorisch therapeut en begeleider: Soms zijn er dingen die eerst verwerkt moeten worden voordat je verder kan gaan.

>> Ervaren sporter en instructeur: Waar je ook staat in je leven. Er is altijd ruimte voor ontwikkeling.

>> Doener: Niet te veel praten, maar gewoon doen. Aanpakken en doorzetten als je iets wilt bereiken!

 

Als ervaren sporter en psychomotorisch therapeut weet ik hoe belangrijk de connectie tussen bewegen en psychisch welzijn is. Daarom hoop ik met de oprichting van Inside Out Sports iedereen enthousiast te maken voor het buiten sporten. 

 

De combinatie tussen buitenlucht, sportieve uitdagingen en succeservaringen kan in veel gevallen de sleutel zijn om je lichamelijk en psychisch weer beter te gaan voelen en vervolgens in je alledaagse leven beter te functioneren.

E-mail: tobias@insideoutsports.nl

Lees meer op LinkedIn.


Femke | mede-eigenaar

>> Organisatiepsycholoog en begeleider: Het liefst doe ik elke dag iets anders!

>> Optimist: Het geeft veel voldoening om te kijken naar wat al goed gaat en welke stappen er al zijn gemaakt.

>> Doelgericht: Om vooruitgang te zien, moet je weten waar je naar toe werkt.

 

Iedereen heeft een persoonlijke uitdaging. Ik begeleid graag mensen in het behalen van dit doel. Met een positieve aanpak kan je veel bereiken heb ik geleerd. Aan mij heb je een betrouwbare, eerlijke en enthousiaste begeleider. Tja, dan moet ik ook gelijk iets bekennen: niet elke sport ligt mij even goed en ik heb verschrikkelijk hoogtevrees. Niet altijd even handig. Gelukkig ga ik graag uitdagingen aan en het liefste met jou! Samen ontdekken we waar de grens ligt en hoe we deze kunnen verleggen.

 

Bij Inside Out Sports ben ik op de achter- en voorgrond werkzaam en ondersteun ik het team waar nodig. Ik ben tevens vertrouwenspersoon voor cliënten en de professionals (0627866390).

 

E-mail: femke@insideoutsports.nl

Lees meer op LinkedIn.


Jeroen

>> Ervaringsdeskundige burn-out en begeleider: Tijd om al mijn ervaringen in te zetten!

>> Poly-potentialist: Ik heb te veel interesses om er maar met 1 iets te doen.  

>> Flow: Ontspannen wanneer het kan, inspannen wanneer het moet.

  

Van jongs af aan heb ik altijd wel een sport gedaan. Voetbal, basketbal, honkbal, tennis, golf, skiën en snowboarden, skateboarden en inline-skaten, boulderen, taekwondo, mountainbiken, hardlopen, wielrennen, wind- en golfsurfen, zolang ik maar beweeg en uitgedaagd wordt.

 

Vreemd genoeg kwam ik er niet lang geleden pas achter wat sport eigenlijk betekend voor mij en hoeveel goed het doet. Vooral wanneer je even niet zo lekker in je vel zit en er eigenlijk even geen zin in hebt. Het geeft de tijd even aan niets anders te denken dan dat moment, het geeft een tevreden moeheid als je klaar bent, je krijgt weer een bak energie als je onder de douche vandaan komt, je verbindt met anderen wanneer je met anderen sport. Ik kijk er nu al naar uit om die (en andere) ervaringen te delen!

 

E-mail: jeroen@insideoutsports.nl


Simone

>> Psychomotorisch therapeut (PMT'er): Samen in beweging de ander kunnen helpen, dat is waar ik voldoening uit haal.

>> Positief: Er is altijd iets te vinden wat goed lukt en wat goed gaat, daar help ik de ander graag mee! .  

>> Open: Ik sta open voor de ander en zijn of haar ideeën.

  

Het is heerlijk en fijn om buiten te zijn, te bewegen en om andere mensen te helpen. Ik fiets, wandel, volleybal en crossfit graag. Lekker buiten bezig zijn waarbij ik het niet erg vind om vies te worden. Het liefst haal ik de natuur naar binnen, wat te zien is aan mijn "kamerplantenverslaving".

 

Ik vind dat de ander goed is zoals hij/zij is en help de ander graag om meer over zichzelf te ontdekken. Ik sta open voor nieuwe ideeën. Respect naar en voor elkaar is een belangrijk thema in mijn leven. Het werken bij Inside Out Sports is voor mij een gave uitdaging. Ik kan nog veel leren en ontdekken in de verschillende sporten. Iets wat ik graag samen met de ander doe! 

 

E-mail: simone@insideoutsports.nl


MERLE

>> PMT'er i.o.: Terwijl ik aan mijn eigen doelen werk in deze stage kan ik anderen ook steeds beter helpen aan hun eigen doelen te werken. We leren met en van elkaar :).

>> Gecontroleerd impulsief: Ik spring heen naar waar het leuk is, of naar waar een goed idee ligt.

>> Samen: Ik vind het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen bij mij.

 

Ik heb veel energie. Elke boom werd vroeger beklommen, en als het even kan nu nog steeds. Vroeger kon ik nooit lang op één sport blijven. Ik vond alles leuk. Zodra het te lastig werd probeerde ik gewoon wat nieuws. Nu zijn mijn interesses nog steeds heel breed. Maar ik heb ook geleerd en ervaren hoe het is om net wat verder door te zetten. Ook maakt het me nu veel minder uit of iets goed gaat of niet, het plezier hebben in bewegen met elkaar is uiteindelijk het leukste.

 

Ik hoop in mijn stage bij Inside Out Sports veel te leren en te ontdekken. Ik heb er zin in in ieder geval!

 

E-mail: merle@insideoutsports.nl


Jesse

>> PMT'er: Doen is leren. Als PMT'er kan ik de ondersteuning en het vertrouwen bieden om jezelf buiten je comfortzone te brengen, zodat we samen kunnen groeien zonder bang te zijn voor fouten.

>> Doorzetter: Niet kunnen bestaat niet, alleen nog niet geleerd. 

>> Plezier: Samen de spanning opzoeken en het plezier vinden. 


Bewegen heeft altijd een centrale rol gespeeld in mijn leven. Ik streefde ernaar om alles te kunnen, maar nu ligt mijn passie bij tennis. Het is een prachtige sport die zowel fysiek als mentaal veel van je vraagt. Soms wil je te graag slagen, waardoor je onrealistische verwachtingen voor jezelf creëert en moet leren omgaan met frustratie.

 

Mijn gelukkigste momenten beleef ik buiten, in beweging, waar ik me vrij en vol zelfvertrouwen voel. Door mijn persoonlijke ervaring weet ik hoeveel impact beweging op je leven kan hebben, vooral wanneer je door omstandigheden een tijdje niet kunt bewegen. Stap voor stap ben ik langzaam weer mezelf geworden, en ik ben dankbaar voor de steun die ik van anderen heb ontvangen tijdens die periode. Ik hoop dat ik diezelfde steun aan anderen kan bieden, want niemand bereikt zijn doelen helemaal alleen.

 

E-mail: jesse@insideoutsports.nl


CORINA

>> PMT'er: Als PMT'er kan ik de ander ondersteunen en helpen om in zijn/haar eigen kracht te staan.

>> Empatisch: Rekening houden met de grenzen en wensen van de ander vind ik heel belangrijk.

>> Verbinding: Tijdens de therapie begeleiding is verbinding met de ander erg belangrijk. Alleen samen kom je verder.

 

Van bijna alle sporten word ik blij, maar het buiten bezig zijn geeft mij de meeste energie. Buiten bezig zijn is niet alleen gezond, maar zorgt bij mij ook voor meer positiviteit. Wanneer ik buiten aan de slag kan met kinderen of jongvolwassenen maakt dit mij nog enthousiaster. 

 

Tijdens mijn opleiding heb ik ervaren dat nieuwe dingen soms best spannend kunnen zijn en dat het tijd kost om deze spanning wat te laten zakken. Aan de andere kant levert het doen van spannende dingen wel een goed gevoel en zelfvertrouwen op! Het lijkt mij mooi om samen aan de slag te gaan om te werken aan zelfvertrouwen of andere uitdagingen. Dit is iets wat we samen doen, want ik geloof dat je samen veel verder kunt komen dan alleen! 

 

E-mail: corina@insideoutsports.nl


RIJK

>> Begeleider: Werken met mensen die vooruit willen d.m.v. sporten en activiteiten. Dat maakt dit werk zo leuk!

>> Positief: Een sportief persoon die zijn voldoening haalt uit het helpen van mensen.

>> Aanpakker: Ik houd van aanpakken en samenwerken om het doel te bereiken.

 

Sporten heeft mij altijd veel gebracht, het daagt mij uit, het geeft mij doelen. Maar het is ook een perfecte uitlaatklep en een manier om je hoofd leeg te maken. Ik heb altijd veel met jonge mensen gewerkt en heb een klik met deze groep.

 

Door jongeren kennis te laten maken met de sport en te laten zien wat het voor ze kan doen, denk ik dat er veel winst te behalen valt. Dit heb ik zelf altijd al zo ervaren. Bij Inside Out Sports heb ik de kans dat anderen ook te laten zien. 

 

E-mail: rijk@insideoutsports.nl


Lenny

>> Mentale coach: Met mijn actieve houding kan ik bij veel mensen een lach op hun gezicht toveren. 

>> Ondersteuning: Zie je het even niet meer zitten? Ik ondersteun je graag met een dikke knuffel. 

>> Motivatie: Leer van negatieve ervaringen en zet deze om in positieve energie. Schud het van je af en weer door.

 

Mijn leven is, misschien net als bij jou, niet eenvoudig gestart. Door mijn eerdere ervaringen ben ik alert en voel ik anderen goed aan. Dit komt goed van pas bij mijn taak als mentale coach. 

 

Het liefst ben ik de hele dag aan het rennen en springen. Er is niks heerlijker dan de vrijheid voelen van buiten bewegen. 

 

Volg mij op Instagram.