Team

Leer de professionals achter Inside Out Sports kennen


Een van de belangrijkste onderdelen voor passende zorg is een goed team dat op elkaar is ingespeeld. Bij Inside Out Sports zijn op dit moment meerdere professionals werkzaam. Bovendien werken we met veel lokale zorgverleners en andere professionals samen om voor alle jongeren en jongvolwassenen een passend aanbod te bieden.

Tobias

>> Psychomotorisch therapeut: Soms zijn er dingen die eerst verwerkt moeten worden voordat je verder kan gaan.

>> Ervaren sporter en instructeur: Waar je ook staat in je leven. Er is altijd ruimte voor ontwikkeling.

>> Doener: Niet te veel praten, maar gewoon doen. Aanpakken en doorzetten als je iets wilt bereiken!

 

Als ervaren sporter en psychomotorisch therapeut weet ik hoe belangrijk de connectie tussen bewegen en psychisch welzijn is. Daarom hoop ik met de oprichting van Inside Out Sports iedereen enthousiast te maken voor het buiten sporten. 

 

De combinatie tussen buitenlucht, sportieve uitdagingen en succeservaringen kan in veel gevallen de sleutel zijn om je lichamelijk en psychisch weer beter te gaan voelen en vervolgens in je alledaagse leven beter te functioneren.


Femke

>> Organisatiepsycholoog: Met een goede groepsdynamiek kan je samen veel meer bereiken dan alleen.

>> Optimist: Het is leuker en leerzamer om te kijken naar wat goed gaat, dan naar wat er beter moet.

>> Doelgericht: Om vooruitgang te zien, moet je weten waar je naar toe werkt.

 

Iedereen heeft een persoonlijke uitdaging. Ik begeleid graag mensen in het behalen van dit doel. Met een positieve aanpak kan je veel bereiken! 

 

Bij Inside Out Sports ben ik vooral op de achtergrond werkzaam en ondersteun ik het team waar nodig. Ik ben tevens vertrouwenspersoon voor cliënten en de professionals (0627866390).

 

Lees meer op LinkedIn.


TIM

>> Begeleider: Door mijn ervaring als sportinstructeur binnen defensie weet ik veel over les geven en begeleiden. Ik hecht dan ook veel waarde aan doorzettingsvermogen en samenwerken.

>> Helper: Er is niets mooiers dan iemand via een persoonlijke aanpak te helpen. Of dit nu op fysiek of mentaal vlak is.

>> Doelgericht: Nieuwe dingen leren geeft uitdaging. Uitdaging geeft een doel. Dingen kunnen, weten of doen die je eerst niet kon, wist of deed, geeft een gevoel van trots. 

 

Buitensport is mijn passie van mountainbiken, kanoën, klimmen en abseilen. Ik vind het allemaal leuk om te doen maar nog leuker om er anderen bij te betrekken. Het is dan ook niet voor niets dat het werken in de Ardennen een mooie periode in mijn leven is geweest! Naast de buitensport ben ik ook regelmatig te vinden op de judomat en het rugbyveld. Naast doelen behalen binnen de sport geven weinig dingen mij net zoveel voldoening als het helpen van iemand anders.


Lenny

>> Mentale coach: Met mijn actieve houding kan ik bij veel mensen een lach op hun gezicht toveren. 

>> Ondersteuning: Zie je het even niet meer zitten? Ik ondersteun je graag met een dikke knuffel. 

>> Motivatie: Leer van negatieve ervaringen en zet deze om in positieve energie. Schud het van je af en weer door.

 

Mijn leven is, misschien net als bij jou, niet eenvoudig gestart. Door mijn eerdere ervaringen ben ik alert en voel ik anderen goed aan. Dit komt goed van pas bij mijn taak als mentale coach. 

 

Het liefst ben ik de hele dag aan het rennen en springen. Er is niks heerlijker dan de vrijheid voelen van buiten bewegen. 

 

Volg mij op Instagram.