Team

Leer de professionals achter Inside Out Sports kennen


Een van de belangrijkste onderdelen voor passende zorg is een goed team dat op elkaar is ingespeeld. Bij Inside Out Sports zijn op dit moment meerdere professionals werkzaam. Bovendien werken we met veel lokale zorgverleners en andere professionals samen om voor alle jongeren en jongvolwassenen een passend aanbod te bieden.

Tobias

>> Psychomotorisch therapeut en begeleider: Soms zijn er dingen die eerst verwerkt moeten worden voordat je verder kan gaan.

>> Ervaren sporter en instructeur: Waar je ook staat in je leven. Er is altijd ruimte voor ontwikkeling.

>> Doener: Niet te veel praten, maar gewoon doen. Aanpakken en doorzetten als je iets wilt bereiken!

 

Als ervaren sporter en psychomotorisch therapeut weet ik hoe belangrijk de connectie tussen bewegen en psychisch welzijn is. Daarom hoop ik met de oprichting van Inside Out Sports iedereen enthousiast te maken voor het buiten sporten. 

 

De combinatie tussen buitenlucht, sportieve uitdagingen en succeservaringen kan in veel gevallen de sleutel zijn om je lichamelijk en psychisch weer beter te gaan voelen en vervolgens in je alledaagse leven beter te functioneren.

E-mail: tobias@insideoutsports.nl

Lees meer op LinkedIn.


Femke

>> Organisatiepsycholoog en begeleider: Het liefst doe ik elke dag iets anders!

>> Optimist: Het geeft veel meer voldoening om te kijken naar wat goed gaat, dan naar wat er beter moet.

>> Doelgericht: Om vooruitgang te zien, moet je weten waar je naar toe werkt.

 

Iedereen heeft een persoonlijke uitdaging. Ik begeleid graag mensen in het behalen van dit doel. Met een positieve aanpak kan je veel bereiken heb ik geleerd. Aan mij heb je een betrouwbare, eerlijke en enthousiaste begeleider. Tja, dan moet ik ook gelijk iets bekennen: niet elke sport ligt mij even goed en ik heb verschrikkelijk hoogtevrees. Niet altijd even handig. Gelukkig ga ik graag uitdagingen aan en het liefste met jou! Samen ontdekken we waar de grens ligt en hoe we deze kunnen verleggen.

 

Bij Inside Out Sports ben ik op de achter- en voorgrond werkzaam en ondersteun ik het team waar nodig. Ik ben tevens vertrouwenspersoon voor cliënten en de professionals (0627866390).

 

E-mail: femke@insideoutsports.nl

Lees meer op LinkedIn.


TIM

>> Begeleider: Door mijn ervaring als sportinstructeur binnen defensie weet ik veel over les geven en begeleiden. Ik hecht dan ook veel waarde aan doorzettingsvermogen en samenwerken.

>> Helper: Er is niets mooiers dan iemand via een persoonlijke aanpak te helpen. Of dit nu op fysiek of mentaal vlak is.

>> Doelgericht: Nieuwe dingen leren geeft uitdaging. Uitdaging geeft een doel. Dingen kunnen, weten of doen die je eerst niet kon, wist of deed, geeft een gevoel van trots. 

 

Buitensport is mijn passie van mountainbiken, kanoën, klimmen en abseilen. Ik vind het allemaal leuk om te doen maar nog leuker om er anderen bij te betrekken. Het is dan ook niet voor niets dat het werken in de Ardennen een mooie periode in mijn leven is geweest! Naast de buitensport ben ik ook regelmatig te vinden op de judomat en het rugbyveld. Naast doelen behalen binnen de sport geven weinig dingen mij net zoveel voldoening als het helpen van iemand anders.


RIJK

>> Begeleider: Werken met mensen die vooruit willen d.m.v. sporten en activiteiten. Dat maakt dit werk zo leuk!

>> Positief: Een sportief persoon die zijn voldoening haalt uit het helpen van mensen.

>> Aanpakker: Ik houd van aanpakken en samenwerken om het doel te bereiken.

 

Sporten heeft mij altijd veel gebracht, het daagt mij uit, het geeft mij doelen. Maar het is ook een perfecte uitlaatklep en een manier om je hoofd leeg te maken. Ik heb altijd veel met jonge mensen gewerkt en heb een klik met deze groep.

 

Door jongeren kennis te laten maken met de sport en te laten zien wat het voor ze kan doen, denk ik dat er veel winst te behalen valt. Dit heb ik zelf altijd al zo ervaren. Bij Inside Out Sports heb ik de kans dat anderen ook te laten zien. 

 

E-mail: rijk@insideoutsports.nl


FRANK

>> Begeleider & PMT'er i.o.: Een stage waar ik de hele dag actief kan zijn, is voor mij dé perfecte plek.

>> Breed geïnteresseerd: In alles geïnteresseerd zijn is waardevol, maar soms ook lastig om keuzes te maken.  

>> Open: Ik vind het belangrijk dat je open en eerlijk bent tegenover elkaar en dat je open staat om nieuwe dingen uit te proberen.

  

Tijdens mijn opleiding heb ik geleerd dat ik veel meer kan dan dat ik van te voren dacht. Sommige dingen vond ik heel spannend om te doen en als het dan toch lukt, geeft dat veel voldoening. Ik wil dit ook uitdragen tijdens mijn stage. Als je in jezelf gelooft, dan kun je veel meer dan je van te voren denkt. Dit doe je samen en met plezier. Sport en bewegen gaat hand in hand samen met plezier en daar hoort ook een grapje bij. Je zult mij dus vaak horen lachen.

Sporten en spellen waar ik plezier uit haal zijn bijvoorbeeld mountainbiken, snowboarden, jongleren, diaboloën, etc.. Sporten waar ik uitdaging in zie zijn hardlopen en zwemmen. Daarin vind ik het leuk om mezelf te verbeteren en uitdagingen op te zoeken. Ik zou nog heel graag een (kwart of halve) triatlon willen doen.

 

E-mail: frank@insideoutsports.nl


Jeroen

>> Ervaringsdeskundige en burn-out coach: Tijd om al mijn ervaringen in te zetten!

>> Poly-potentialist: Ik heb te veel interesses om er maar met 1 iets te doen.  

>> Flow: Ontspannen wanneer het kan, inspannen wanneer het moet.

  

Van jongs af aan heb ik altijd wel een sport gedaan. Voetbal, basketbal, honkbal, tennis, golf, skiën en snowboarden, skateboarden en inline-skaten, boulderen, taekwondo, mountainbiken, hardlopen, wielrennen, wind- en golfsurfen, zolang ik maar beweeg en uitgedaagd wordt.

 

Vreemd genoeg kwam ik er niet lang geleden pas achter wat sport eigenlijk betekend voor mij en hoeveel goed het doet. Vooral wanneer je even niet zo lekker in je vel zit en er eigenlijk even geen zin in hebt. Het geeft de tijd even aan niets anders te denken dan dat moment, het geeft een tevreden moeheid als je klaar bent, je krijgt weer een bak energie als je onder de douche vandaan komt, je verbindt met anderen wanneer je met anderen sport. Ik kijk er nu al naar uit om die (en andere) ervaringen te delen!

 

E-mail: jeroen@insideoutsports.nl


MICHELLE

>> Onderzoeksstagiaire Klinische Psychologie: Ik hoop met mijn opleiding en deze stage te leren hoe ik op een sportieve manier een positieve bijdrage aan mentale gezondheid kan leveren!

>> Enthousiast: Ik vind heel veel dingen erg leuk en word enthousiast van sporten en nieuwe dingen uitproberen.  

>> Doorzetter: Als je een doel wil bereiken, is het moment dat je wil opgeven juist het moment dat je door moet zetten.

  

Sporten is een groot onderdeel van mijn leven. Eerst heb ik altijd gehandbald, maar door de combinatie met studeren is dat over gegaan naar fitnessen. Het liefst ben ik elke dag in beweging. Naast dat sporten me plezier brengt, is het ook een uitdaging. Niet elke sport gaat je vanaf het begin goed af. Dat vind ik dan ook het leuke eraan, er zijn zoveel mogelijkheden en je bent nooit uitgeleerd.

 

Ook heb ik gemerkt wat voor grote invloed sporten kan hebben op je mentale gezondheid. En om dit verder te kunnen ontdekken binnen mijn stage is als Psychologie student een geweldige mogelijkheid!


Lenny

>> Mentale coach: Met mijn actieve houding kan ik bij veel mensen een lach op hun gezicht toveren. 

>> Ondersteuning: Zie je het even niet meer zitten? Ik ondersteun je graag met een dikke knuffel. 

>> Motivatie: Leer van negatieve ervaringen en zet deze om in positieve energie. Schud het van je af en weer door.

 

Mijn leven is, misschien net als bij jou, niet eenvoudig gestart. Door mijn eerdere ervaringen ben ik alert en voel ik anderen goed aan. Dit komt goed van pas bij mijn taak als mentale coach. 

 

Het liefst ben ik de hele dag aan het rennen en springen. Er is niks heerlijker dan de vrijheid voelen van buiten bewegen. 

 

Volg mij op Instagram.