Studenten

PMT en begeleiding tijdens jouw studie


Waar de studententijd voor sommigen de beste tijd van hun leven is, is de realiteit voor veel anderen vaak minder rooskleurig. Hoge kosten, hoge prestatiedruk en hoge verwachtingen. Eisen die veel van je vragen als jongvolwassene. Niet voor niks zijn er nieuwe initiatieven de afgelopen jaren opgezet om je mentaal te ondersteunen. Bijvoorbeeld Frisse gedachtes en Alles Oké. Je bent niet de enige!

 

Inside Out Sports ondersteunt studenten in het omgaan met stress, laag zelfvertrouwen en vragen rondom eenzaamheid en somberheid. Dit doen we door middel van sporttherapie en -begeleiding. Ervaringsgericht gaan we aan de slag met jouw persoonlijke hulpvraag. Want tijdens het sporten komen we zo veel vaardigheden tegen die jij ook nodig hebt om te kunnen genieten van jouw studententijd! Bijvoorbeeld grenzen aangeven, lichaamssignalen herkennen en een hele belangrijke: ontspannen. 

Het individuele PMT of begeleidingstraject wordt aangepast op jouw persoonlijke doelen en wensen. Samen zoeken we naar de balans in “Work hard, play harder”. Je bent welkom voor een gratis en vrijblijvende kennismaking. Tijdens de kennismaking gaan we in gesprek en doe je mee aan een proeftraining. Zo kan je gelijk ervaren of onze aanpak bij jou past! Na de kennismaking nog steeds enthousiast? Dan sturen we je een voorstel op. 

Aanmelden voor een kennismaking of meer informatie

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.