Wat zijn de vergoedingsmogelijkheden?

Voor onze diensten zijn er verschillende vergoedingsmogelijkheden:

 

Aanvullende verzekering - PMT

Psychomotorische therapie valt bij veel zorgverzekeringen onder vaktherapie oftewel complementaire zorg. Dit valt in de meeste gevallen binnen de aanvullende verzekering. Het verschilt per verzekeraar hoe veel sessies en welk bedrag er per sessie vergoed kan worden. Meer over welke zorgverzekeraars wat vergoeden vind je hier: www.zorgwijzer.nl.

 

Persoonsgebonden budget (PGB) - Begeleiding

In sommige gevallen bestaat de mogelijkheid om onze begeleiding te vergoeden vanuit een persoonsgebonden budget (PGB). Voor advies met betrekking tot de aanvraag van een PGB kan je terecht bij het wijkteam / jeugdteam in jouw regio. Als er vragen zijn kan je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen en zullen wij jou zo goed mogelijk ondersteunen.

 

Sportfondsen - Begeleiding & Sandstorm

Diverse gemeentes en provincies hebben bepaalde regelingen, zodat families met een lager inkomen toch kunnen sporten. We zijn druk bezig om te regelen dat deze fondsen ook voor de begeleiding en Sandstorm bij Inside Out Sports ingezet kunnen worden. Kijk voor de regelingen op de website van jouw gemeente en provincie. Neem gerust contact op met ons als we je kunnen helpen bij de aanvraag.