· 

Hoe verloopt een kennismaking?

Een kennismaking is altijd vrijblijvend en hier zitten voor jou geen kosten aan verbonden. We vinden het namelijk erg belangrijk dat er een goede klik is en we jou ook daadwerkelijk kunnen helpen. Nadat je je hebt aangemeld op onze website nemen we contact met je op. Meestal is dit binnen 1 werkdag. We maken een afspraak voor de kennismaking waarin we de datum, het tijdstip, de locatie en de naam van de PMT'er of begeleider aangeven. 

De kennismaking

Een kennismaking bij Inside Out Sports duur maximaal één uur. Binnen deze tijd komen de volgende twee onderdelen naar voren:

  1. Kennismakingsgesprek. Meestal is het gesprek met jou en eventueel met jouw ouders of andere betrokkenen zoals andere zorgverleners. Tijdens dit gesprek bespreken we kort de hulpvraag (waar wil je aan werken?), de verwachtingen en mag je alle vragen stellen die je hebt.
  2. Proeftraining. De proeftraining is alleen met jou. Tijdens de proeftraining doen we één van de sporten die we aanbieden. Zo kan jij ervaren hoe het is om bij ons een training te volgen. 

Vervolg

Is de kennismaking goed bevallen? Zowel van jouw kant als vanuit onze kant? Dan doen wij een vrijblijvend voorstel. Dat houdt in: we sturen jou een plan op met hoe we denken jou met jouw hulpvraag te kunnen helpen. Hierna kan je aangeven of je verder wilt gaan of niet. 

Tips

Hierbij enkele tips voor de kennismaking:

  • Bedenk van te voren waar jij onze hulp bij kan gebruiken.
  • Schrijf enkele vragen op en neem de vragen mee.
  • Maak alvast kennis met de PMT'er of begeleider via onze team-pagina.
  • Trek makkelijk zittende kleding aan en neem een flesje water mee voor de proeftraining.