Stageplek / Werkervaringsplek


Algemeen

Er is een stage-/werkervaringsplek beschikbaar voor een laatstejaars PMT student. Wie bieden een plek waarin je wordt klaargestoomd om zelfstandig als PMT'er te gaan werken. Je wordt inhoudelijk begeleid door PMT'er Tobias en op de achtergrond door organisatiepsycholoog Femke. Het betreft een plek voor in principe een half jaar tot één jaar die per direct beschikbaar is. Gaat alles goed? Dan is de kans groot dat we je na de stage/werkervaringsplek een dienstverband aanbieden. We zijn dus echt op zoek naar iemand die zichzelf verder wil ontwikkelen als PMT'er en onze werkwijze eigen wil maken. Kortom: voor een langere periode onderdeel van ons team en organisatie wil zijn!

Jouw profiel

Je hebt affiniteit en, bij voorkeur ook, ervaring met buiten sporten. Denk aan mountainbiken, suppen, kitesurfen, rugby, klimmen, skateboarden, etc. Staat open voor een nieuwe werkwijze, veranderingen en het leren van nieuwe sporten. Je bent graag buiten en niet bang voor onze harige, mentale coach Lenny (hond).

 

Elke dag ziet er bij ons anders uit: andere cliënten, andere locaties, andere sporten. Deze afwisseling vind je leuk en zie je als een uitdaging. Je durft kritisch naar jezelf en naar het team te kijken en ziet fouten maken als een leerproces. Samen blijven we in ontwikkeling!

Over ons

Inside Out Sports is een jonge en groeiende organisatie. We bieden je de mogelijkheid om gave sporten in te zetten als middel om een diverse groep jongeren en jongvolwassenen individueel te ondersteunen.

 

Samen met een enthousiast team streven we naar het leveren van kwalitatief goede zorg, passend bij de cliënt. Dit doen we doelgericht en vanuit onze eigen passie voor sport en bewegen. We werken van maandag t/m zaterdag op verschillende plekken in midden Nederland. Scroll door onze website voor meer informatie of neem contact op met Femke via info@insideoutsports.nl of 0627866390.


Er is een stagevergoeding beschikbaar volgens de CAO Jeugdzorg. Daarnaast ontvang je bedrijfskleding, word je onderdeel van een super gezellig team, heb je toegang tot ons sportmateriaal en krijg je de mogelijkheid om gave, nieuwe sporten te leren! Enthousiast geworden? Mail dan uiterlijk 27 september 2020 jouw cv en motivatie (in welke vorm dan ook) naar info@insideoutsports.nl.