· 

Welke tarieven hanteert Inside Out Sports?

De tarieven bij Inside Out Sports zijn transparant. We rekenen geen kosten voor de kennismaking en evaluaties. Ook is het gebruik van ons sportmateriaal bij de prijs inbegrepen. Heb je hier vragen over? Neem dan even contact met ons op.

Algemeen aanbod Duur sessie Duur traject* Tarief**
Kennismaking 1 uur - Gratis
Individuele psychomotorische therapie (PMT) 1 uur In overleg €80,-
Individuele begeleiding 1 uur In overleg €60,-
Evaluatie 15-30 min - Gratis
       
Specifiek aanbod voor WERK Duur sessie Duur traject* Tarief**
Kennismaking 1 uur - Gratis

Fruitmand 

1,5 uur

3 keer in 2 maanden

€405,-

Lappenmand

1 uur
1 uur

12 keer in 5 maanden

16 keer in 6 maanden

€1080,-

€1440,-

Eiermand 1 uur 8 keer in 3 maanden €720,-
Training teamontwikkeling 3 uur In overleg €720,- / €1150,-
Evaluatie 15-30 min - Gratis

*Uiteindelijk is de duur van een traject in overleg met jou. Onze trajecten lopen uiteen van een serie van 5 sessies tot elke week een sessie voor 2 jaar lang. Dit is geheel afhankelijk van jouw doelen en wensen. Meestal raden we aan te starten met een traject van 15 sessies van wekelijks 1 uur. Na elke 5e keer evalueren we en passen we de doelen en de inhoud van de sessies aan waar nodig. Pas na een kennismaking is het mogelijk om een persoonlijk advies hierover te geven. 

 

**Tarieven voor particulieren zijn vrijgesteld van de BTW. Voor organisaties zijn de beschreven tarieven excl. BTW. Betaal jijzelf een werk-traject en niet jouw werkgever? Dan mag je rekening houden met de reguliere tarieven voor individuele begeleiding. 

De tarieven zijn geldig voor 2022. Er kunnen geen rechten aan de tarieven worden ontleend. Ben je na de kennismaking nog steeds enthousiast en wil je bij ons aan de slag? Dan sturen we je een voorstel op met een passend traject. Daarbij houden wij rekening met de verschillende financieringsmogelijkheden