We hebben één vertrouwenspersoon waar je contact mee kan opnemen als je ergens mee zit. Ook ouders en andere betrokkenen kunnen contact opnemen bij vragen of opmerkingen rondom vertrouwelijke kwesties.

Inside Out Sports staat ingeschreven bij het Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg (NIBIG). Hierdoor hebben wij voor onze cliënten de volgende dingen geregeld: Klachtenreglement. Door onze aanmelding bij het NIBIG, is vanaf dat moment voor Inside Out Sports het klachtenreglement van het NIBIG van kracht. Dit reglement voldoet aan alle vereisten van de Wkkgz en vervangt het klacht- en tuchtrecht van de FVB. Klachtenfunctionaris. Ook hebben wij toegang tot een...
Kwaliteit is bij ons belangrijk. We doen daar op meerdere manieren onze uiterste best voor.
Op dit moment hebben wij geen vacatures openstaan. Ben je wel geïnteresseerd om met ons samen te werken? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. We zijn wel op zoek naar zelfstandige orthopedagogen, psychologen en andere zorgaanbieders in de regio Zeewolde, Emmeloord, Almere en Alkmaar. Kijk ook even voor stagemogelijkheden.
We hebben op dit moment één stageplek open! KLIK HIER.

Heb je nog vragen? Geen enkel probleem! Ons team helpt je graag verder.
Aanmelden voor pmt, begeleiding of Sandstorm is gemakkelijk, je moet alleen even weten hoe!
Wil je (weer) in beweging komen en gaan sporten bij Inside Out Sports? Dan mag je mee doen met een gratis proeftraining. Zo kan je vrijblijvend ontdekken of dit bij jou past.
Voor de individuele therapie en begeleiding passen we het aanbod geheel op jouw niveau aan. Natuurlijk zorgen we er wel voor dat er voldoende uitdaging is en je nieuwe vaardigheden kunt leren. De begeleiding in groepen en de groepstraining Sandstorm zijn voor iedereen toegankelijk. Zowel gevorderde als beginnende sporters kunnen de oefeningen op eigen niveau aanpassen. De diverse sporten bieden verschillende uitdagingen waar elke deelnemer anders mee om moet gaan.
Inside Out Sports is geen sportvereniging of sportschool. Wat zijn we dan wel? Een zorgaanbieder die sporten voor iedereen bereikbaar wil maken.

Meer weergeven