Heb je nog vragen? Geen enkel probleem! Ons team helpt je graag verder.
Aanmelden voor pmt, begeleiding of Sandstorm is gemakkelijk, je moet alleen even weten hoe!
Wil je (weer) in beweging komen en gaan sporten bij Inside Out Sports? Dan mag je mee doen met een gratis proeftraining. Zo kan je vrijblijvend ontdekken of dit bij jou past.
Voor de individuele therapie en begeleiding passen we het aanbod geheel op jouw niveau aan. Natuurlijk zorgen we er wel voor dat er voldoende uitdaging is en je nieuwe vaardigheden kunt leren. De begeleiding in groepen en de groepstraining Sandstorm zijn voor iedereen toegankelijk. Zowel gevorderde als beginnende sporters kunnen de oefeningen op eigen niveau aanpassen. De diverse sporten bieden verschillende uitdagingen waar elke deelnemer anders mee om moet gaan.
Inside Out Sports is geen sportvereniging of sportschool. Wat zijn we dan wel? Een zorgaanbieder die sporten voor iedereen bereikbaar wil maken.
Ook zonder diagnose of psychische problemen ben je van harte welkom om bij Inside Out Sports te gaan sporten.
Een overzicht van de tarieven voor psychomotorische therapie, begeleiding en Sandstorm bij Inside Out Sports.
Voor PMT, begeleiding en Sandstorm bij Inside Out Sports zijn verschillende vergoedingsmogelijkheden. De mogelijkheden verschillen per situatie.
Lekker sporten werkt ideaal als uitlaatklep. Ook bij jongeren met AD(H)D. Lees welke aanpassingen nodig zijn.

Mijn kind wil eigenlijk graag sporten, maar de trainingen op de sportvereniging leveren vooral frustratie op. Wat is er aan de hand?