Laat ons, en iedereen die het leest, weten hoe jij de zorg bij Inside Out Sports ervaart. Schrijf een review.

PMT en begeleiding in combinatie met sport. Niet iets wat je dagelijks tegenkomt! Bekijk het filmpje hoe zo'n training bij ons eruit ziet.
We hebben één vertrouwenspersoon waar je contact mee kan opnemen als je ergens mee zit. Ook ouders en andere betrokkenen kunnen contact opnemen bij vragen of opmerkingen rondom vertrouwelijke kwesties.

Inside Out Sports staat ingeschreven bij het Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg (NIBIG). Hierdoor hebben wij voor onze cliënten de volgende dingen geregeld: Klachtenreglement. Door onze aanmelding bij het NIBIG, is vanaf dat moment voor Inside Out Sports het klachtenreglement van het NIBIG van kracht. Dit reglement voldoet aan alle vereisten van de Wkkgz en vervangt het klacht- en tuchtrecht van de FVB. Klachtenfunctionaris. Ook hebben wij toegang tot een...
Kwaliteit is bij ons belangrijk. We doen daar op meerdere manieren onze uiterste best voor.
Op dit moment hebben wij geen vacatures openstaan. Ben je wel geïnteresseerd om met ons samen te werken? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. We zijn wel op zoek naar zelfstandige orthopedagogen, psychologen en andere zorgaanbieders in de regio Zeewolde, Emmeloord, Almere en Alkmaar. Kijk ook even voor stagemogelijkheden.
Inside Out Sports is een erkend leerbedrijf. Dat betekent dat MBO studenten van een aantal studies bij ons stage mogen lopen. Ook studenten van de HBO studie Psychomotorische Therapie lopen bij ons stage. Ben je geïnteresseerd? Neem even contact op om kennis te maken! Onze erkenningen: Entree: Assistent dienstverlening en zorg Sport: Coördinator sport- en bewegingsagogie + Sport- en bewegingsleider VMBO Leerwerktraject / Boris: VMBO - Boris Mocht jouw opleiding er niet tussen staan, maar wil...

Heb je nog vragen? Geen enkel probleem! Ons team helpt je graag verder.
Aanmelden voor pmt, begeleiding of Sandstorm is gemakkelijk, je moet alleen even weten hoe!
Wil je (weer) in beweging komen en gaan sporten bij Inside Out Sports? Dan mag je mee doen met een gratis proeftraining. Zo kan je vrijblijvend ontdekken of dit bij jou past.

Meer weergeven